Magento webshop bouwen

Magento Webshop bouwen

Wij zijn Internet360 uit Lemmer. Wij maken al sinds de eerste Magento versies prachtige webshops voor tal van bedrijven. Heeft uw bedrijf een (nieuwe) webshop nodig of zoekt u een partij welke u kunt ondersteunen bij een bestaande Magento shop? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Of plan een afspraak bij ons op kantoor in.

Als je een online winkel wilt opzetten, is Magento een van de beste e-commerce platforms die er zijn. Het biedt tal van functies en tools om een naadloze en geoptimaliseerde winkelervaring voor klanten te creëren. Het bouwen van een Magento-winkel vereist echter de expertise van een Magento-specialist.

Magento webshop laten maken

Bij Internet360 hebben we een team van experts die gespecialiseerd zijn in Magento-ontwikkeling en -ontwerp. Of je nu een kleine winkel of een groot bedrijf hebt, wij hebben de vaardigheden en ervaring om je te helpen bij het bouwen van een effectieve en professionele online winkel.

Onze Magento-specialisten zijn in staat om aangepaste thema's te ontwerpen die passen bij de merkidentiteit van jouw bedrijf. We kunnen je helpen bij het integreren van verschillende betalingsgateways, zoals PayPal en Mollie, zodat klanten veilig en gemakkelijk kunnen betalen. Bovendien kunnen we ook de functionaliteit van jouw winkel uitbreiden met Magento-extensies om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen.

Een ander voordeel van het werken met een Magento-specialist is dat we ervoor kunnen zorgen dat jouw winkel is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Dit betekent dat jouw winkel hoger zal worden gerangschikt in zoekresultaten, waardoor de kans groter wordt dat klanten jouw winkel vinden en aankopen doen.

Onze Magento-experts hebben jarenlange ervaring in het bouwen van effectieve en efficiënte Magento-winkels. We begrijpen wat er nodig is om een hoogwaardige online winkel te ontwerpen en te bouwen die voldoet aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Als je op zoek bent naar een Magento-specialist die jouw online winkel kan ontwerpen en bouwen, neem dan contact op met Internet360. We bieden een uitgebreide reeks diensten op maat van jouw behoeften en zijn er trots op de toonaangevende Magento-specialist te zijn in de regio.

Kennis van zaken

De kracht van social media

In de afgelopen jaren heeft social media de manier waarop we communiceren, informatie delen en zaken doen drastisch veranderd. Voor bedrijven is social media niet langer alleen een platform voor…
Lees verder

De nieuwste trends in webdesign

Webdesign is een constant evoluerend vakgebied, waarin nieuwe trends en technieken voortdurend opduiken. Als je een website wilt creëren die indruk maakt op je bezoekers en aansluit bij de nieuwste…
Lees verder

Waarom SEO belangrijk is

In het digitale tijdperk is online zichtbaarheid van onschatbare waarde voor bedrijven en organisaties. Met miljoenen websites die strijden om aandacht, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat uw…
Lees verder

Wat zijn responsive Websites

In het huidige digitale tijdperk is een website een belangrijk middel om online zichtbaar te zijn en contact te maken met klanten. Maar met de enorme verscheidenheid aan apparaten die…
Lees verder

Ontvang een gratis offerte voor uw project

Bent u nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op.

U ontvangt direct een vrijblijvende offerte op maat.

Internet360
Kadijk 9
8531 XH Lemmer

Tel: 0514-563562
Mail: info@internet360.nl

Copyright Internet360.nl | Privacybeleid | Cookiebeleid